lördag 31 januari 2009

Bara löst babbel...

Nu är jag på hemmaplan igen. Det är liksom med dubbla känslouppsättningar. Det är fantastiskt skönt att träffa barnen och gubben igen men veckan har vansinnigt fort och jag har knappt hunnit sakna dom! Jag har stortrivts hos syster som har samma grundvärderingar som mig (såklart har vi det, alla vi systrar) och jag har inte hunnit med allt jag borde hunnit! Jag skulle hälsat på släktingar, köpt wear, läst böcker, tecknat, gått och flummat på stan... ja, en massa viktiga ting!
Jag kan dock inte påstå att jag gjort något OVIKTIGT! Nix, jag har studerat, köpt studentlitteratur, beställt ännu mer litteratur, umgåtts med syster, träffat goa systerbarn, ätit massor, promenerat med hunden, kikat på hindersmässan, och inte minst broderat! Japp syster sa att det var jag TVUNGEN till! Annars fick jag då rakt inte gå och lägga mig! Och som den blida, snälla flicka jag är har jag varje kväll brottats med diverse tjocka nålar, garn och manchesterväskan som blev mitt offer! Denna fajt även i går kväll på hemmafronten :-) Vaddå studielitteratur?? Det läste jag ju på bussen!

Nu har jag fått en massa brev när jag varit borta. Tider för både det ena och det andra. Nu är det alltså dax att börja pussla i almanackan, på måndag börjar jag intensivutbildningen!

fredag 30 januari 2009

Sista uppdateringen från annan ort.

Idag är ryggen kass igen, men efter lite vila, medicinering och positiv feedback
så följde jag med syster och Bello ut på promenad.
Vi hann knappt utanför dörren innan Bello (hunden) KASTADE sig mer på marken
och betedde sig som om hon fått en hjärnblödning!
SHIT! hann jag tänka, nu dör liten! Hon kravlade sig fram med huvudet i marken, ja hela hon låg faktiskt. Benen gick som trumvirvlar och syster stod lungt brevid och... LOG!
Efter en stund framkom att djuret i fråga fulkomligt ÄLSKAR snö och det hade till hennes förtjusning kommit ca 0.3 cm under natten....


Senare i skogen skuttade hunden glatt kring våra ben.
Helt flötsligt började hon HALTA! Illa ochså. Hon satte absolut inte ner en tassen och linkade på tre ben fram till syster. Syster gör då vad varje god mor skull gjort. Hon tröstar, klappar, undersöker. Inget syns, men hunden går INTE.
Det hela slutar med att jag modigt bär kopplet och systern tar hunden på armen. Efter en stund sätter sig utmattade systern på en bänk för att vila(även relativt små cockrar väger lite..). Efter en stund säger hon till hunden "ska vi försöööka gå lite kanske?". Hon sätter ner hunden som glatt skuttar iväg genom skogen igen! Inte ett tecken av haltande där inte!
"jaaa, hon kan ju ha varit lite svartsjuk" säger systern, som om det hör till vanligheterna....

onsdag 28 januari 2009

Finfina...

....födelsedagspresenten!



Syster har gjort en jättefin nåldyna till mig!!

Det KAN ha att göra med att jag utövade rent tiggeri efter att ha sett ett av hennes konstverk tidigare :-) Det fungerade!!!

Annars har jag blivit så firad idag att jag fått ladda mobilbatteriet i omgångar.

Tack alla rara!!

Ont, det gör ont..

Gnäll, gnäll, gnäll....

Och så frångår jag min oskrivna regel - IGEN!
i morse vaknade jag med en rygg jag kunde klarat mig utan. Kände redan igår att det var på gång, men man VET ju inte säkert innan det "illa" knackat på och klivit in! Ja, min rygg har en post-it på sig. Det står "ur funktion". Tack o lov tar det inte ner humöret lika illa varje gång. Beror det på mitt trevliga sällskap månne tro? Inte alls omöjligt!
Jag har alltså inte kommit iväg till skolan än utan har nöjt mig med att pillra lite och ätit en stadig frukost. Nu väntar jag på stora "det bääär". Tänker INTE gå iväg på ren vilja och bli sängliggandes i flera dagar igen! Nix, nu ska jag läsa av kroppen och vara snäll mot den! 2 heldagar på en stol-ifrån-helvetets-portarnas-vaktstuga, då behöver man lite vila.

I morse fick jag ett bank på dörren, skönsång och finfint paket! Ska visa sen om jag kan sno bilden :-), sen har min familj ringt och sjungit i kör. Vackert sååå! Kusinen har sjungit och mobilen pipit så jag är ordentligt firad redan nu! Ja just det, jag fyller år! :-)

tisdag 27 januari 2009

Uppdatering!

Nu efter två dygn i Örebro är jag en världsvan pingla som knappt slänger ett öga mot slottet när jag byter buss vid järntorget. Jag har insett av vissa kommentarer att ni, mina kära vänner och systrar inte är tankeläsare!!
Så här ligger det iaf till. Jag läser en distandkurs på örebro uni. Den går på halvfart i ett år och under den tiden kommer det vara 4 samlingsveckor här, nu är alltså den första. Vad kursen heter? Men hallå! MINDREADING!! Nä då, jag läser "Autismspektrum 1, 30hp".

Om någon kommer på ett smart jobb till mig, hör av er!!

För övrigt måste jag berätta något lustigt!
Min kära syster, som så vänligt låter mig bosätta mig här denna vecka, var igår och fick låna en TENS-apparat. För er som inte vet vad det är kan jag meddela att man med hjälp av en liten dosa med sladdar skickar ströminpulser till små klisterplattor man fäster på onda ställen. Denna har hon inte släppt sedan igår, och när min käre systerson kom hit förut utbrast han "Va fan är det där! Är du radiostyd eller!!"

UNDERBART! :-)

måndag 26 januari 2009

Jisses!!

Sitter nu här i min kära systers lgh i Örebro och är sååå slut i hjärnan!

Första dagen på studieveckan är slut och jag är bara SÅ smart nu! Näe, men det har iaf gått bra. Systersonen förbarmade sig över mig i morse och tog mig till universitetet i sin BEDÅRANDE opel från -74! Nu får jag dock klara mig lite mer på egen hand, och det ska väl lösa sig. Tror jag.

Ni som efterlyst bilder från festen får vackert vänta tills jag kommer hem, tidigast fedag kväll.
Risken är dock stor att jag inte har så mycket energi kvar då...

Förresten bör jag meddela att min kära syster är "så mild och rar, rent utav underbar"!

lördag 24 januari 2009

Tjipp & Tjoo!

Ja, nu har jag börjat andats normalt igen och pulsen har sjunkit till ynka 120/70.

Kroppen är ööööm idag och då inte på de ställen "normala" människor ofta är ömma efter en fest. Nix, huvudet har inga som helst bekymmer! I alla fall inte mer än vanligt..
Min rygg och högerhöft däremot!! SHIT!! Vad har jag gjort?? Buggat? Jaaa... än sen...? byst-tacklats av entusiastiska gäster..? Jooo, visserligen... Halkat kana ner för långa backen (som INTE var sandad) till festlokalen? Japp. Det med.

Kvällen avlöpte ungefär som förväntat med många glada tillrop, improvisationsteater, falsksång och skönsång. Min gubbe var så nöjd så och då gör det ju inte så mycket att jag haltar på båda benen nu ;-)

Förresten, kan man avgöra om någon haltar på båda benen...?

fredag 23 januari 2009

Dagsformen...

.. är nu ganska grinig efter som jag skrev ett LÅNGT (och fantastiskt bra enligt mig själv) inlägg och gjorde något så dumt som att förhandsgranska (ja, för första gången, är inte så kinkig).
SJÄLVKLART lyckades jag trycka på fel jävla-knapp-ifrån-helvete och allt försvann...

torsdag 22 januari 2009

Till er som är rädda..

...för att bli utan tårta i morgon kväll vill jag bara meddela att panodil och alkohol fungerar utmärkt tillsammans så vi kör på partyvarianten!

Jag kommer bjuda på total förnedring (av mig själv, gillar inte att förnedra andra) såvida ingen har något bättre förslag...?

En idé kan låta sååå bra i huvudet! Särskilt om den kommer i god tid. Sen däremot när man närmar sig "final" och börjar med finplanering och dyl undrar man "HUR I HELVETE TÄNTE JAG EGENTLIGEN!!!"

Ja, jag funderar fortfarande på detta...

onsdag 21 januari 2009

sjukhuset...

Vi kan nog starta en ny serie om vårt hus som heter så...

Nu i kväll har Jolin ont i halsen, jag har fortfarande lite feber och en mycket snuvig näsa, Nemi hostar och Lovis har i skrivandets stund 38,7 i feber och hosta...

Ja, jag borde väl inte vara förvånad! Min mamma fyller ju jämnt i dag (60år) och vi har för en gång skull planerat något som verkade klaffa bra!

Såvida inget radikalt inträffar blir nog festen av i alla fall, men jag får väl hålla mig alert (inte bli för full) ifall jag måste rycka ut hemma, och det är lite emot mina principer. Att hålla mig nykter på fest alltså ;-)

Party party!

Så var äntligen planeringen i full gång (trots näsdropp och kvarkhosta)!

Lite deco har inhandlats i dag och några "aktiviteter" är färdigplanerade. Shit! Jag kan ju inte skriva något här eftersom en och annan av gästerna tittar in då och då...

Jag hoppas iaf att det blir bra till sistens!

tisdag 20 januari 2009

SJUUUK!

Vaknade i natt och var HELT övertygad om att någon smällt en planka rakt i ansiktet på mig!! Jag lär ju inte kunna åka till mamma i morgon... *snyft*
Annars är det tur att jag har typ 2 dagar på mig att bli pigg! Ska försöka knota ihop lite grejjer till festen iaf..

måndag 19 januari 2009

Nu har jag landat efter helgens "semester" och har äntligen tagit tag i festplanerna!

Fredag kväll kommer bli toppen för min gubbe! Så det så!
Sen fyller ju lilla mamma på onsdag, party som sagt på fredag, ridskolepremiär för dottern på lördag-jävla-förmiddag-för-tidigt och jag åker till Öret på söndag och...

SHIT! Varför sitter jag här!!??!!

Måste bara ge er finfina bilder dottern tog ;-)




Japp, vi han med en tur till
Skansenakvariet också!
Ps. Bilderna är värda att klicka upp i större format!

Arvika...

vem ÄR du..???

*nyfiken i en strut*

Nu kommer den lilla förvandlingen...

före...
Efter...


Då så, let´s see...

En liten sammanfattning från helgen.
På fredag kväll när vi kommit fram badade ungarna i poolen och vi tog det lugnt och skönt!
Lördag morgon var det FRUKOSTBUFFÈ, ja med stora bokstäver. Vi var mycket nöjda!

Sen iväg mot Gamla stan och de trånga gränderna..


På Livrustkammaren kollade vi.....

Rustningar...

Uppstoppad häst...

Gamla kungliga leksaker...

Kungliga ekipage...


osv....


söndag 18 januari 2009

I´m back!

Kanske inte RIKTIGT så pigg, men nöjd!
Vi har hunnit med Gamla Stan, Livrustkammaren, Naturhistoriska Riksmuseét och skansensakvariet + en liten överraskning jag visar i morgon ;-)

fredag 16 januari 2009

Nu drar vi!

Nu tar jag mina äldsta juveler och drar till huvudstaden :-)

Ha en toppenhelg, vi hörs på söndag! ;-)

torsdag 15 januari 2009

Otrevligt folk!

Jaha! Här försöker man kontakta sina nära och kära för att få briljera en stund, och vad händer??? INGEN svarar!

Jobb, studier, rymningar, nummerpresentatör? Inte fan vet jag!

Det kan väl inte vara så viktigt?

Jag är KUNG!!!

Japp! Så är det! Absolut!!

Har nu kommit hem efter min FÖRSTA lektion med körskolan! Nu JÄVLARS!
OM ni for runt bland villorna över mariebergsskogen eller på vägen mellan mariebergsskogen och PYTTELILLA älvgatan (vid Pråmen och Timmy´s) i dag mellan ca 8.30-9.30 så finns det viss chans att ni mött MIG i en alldeles för ny silverfärgad audi!
Inte ett enda motorstopp (om man inte räknar ett liiitet i uppförsbacke när jag fick stanna för en kä... tant som nödvändigtvis var tvungen att gå över övergångsstället just DÅ) och baaara glamourösa lovord från den stackars instruktören (som hon förvisso säkert har betalt för att säga)!

Nu ni, är hon på G!!!

onsdag 14 januari 2009

Skolreseförslag?

I kväll ska jag på skolrese-möte (ingår såklart äden gruppen). Äldsta dottern går nu i sexan och i maj ska de på skolresa.

Någon som har något kreativt förslag jag borde ta upp på mötet?

tisdag 13 januari 2009

God lunch i dag.

Svärmor och huvudvärk.

Tack och lov har inte dessa två något samband, jag råkar nämnligen trivas alldeles förträffligt i min svärmors sällskap!
Stackars de som inte gör det, det måste vara hur jobbigt som helst!
I alla fall kommer min svärmor (med hund) hit i dag. Hon ska hjälpa mig med de små i kväll när jag ska på möte med äldsta tjejen på HÖÖÖGSTADIET!!! Shit! När blev "mammas lilla piga" så stor???

Om huvudvärken ger sig kanske vi rent utav tar ett glas vin ikväll när alla barnen somnat! Mitt på en tisdag, det ni!

måndag 12 januari 2009

En annan orättvisa...

...är att så många kan göra sina bloggar så förbannat snygga!

Hur i helvete gör man????

Inte för att jag egentligen har tid att sitta och fixa med sådant nu, jag vill att någon säger "Det är SKITLÄTT! Tar 5 minuter på sin höjd!"

Man kunde ju önska att ens babbel i allafall SÅG snyggt ut ;-)

Fridolf och Frideborg!

Hur många är det eg som heter så?

Enligt statistiska centralbyrån har 182 kvinnor i Sverige Frideborg som tilltalsnamn och 71 män har Fridolf som tilltalsnamn. Inte så många med andra ord.
Då undrar jag spontant varför tex MY plockades bort ur almanackan för några år sen? I sverige finns 4261 kvinnor med tilltalsnamnet My....

Den Svenska orättvisan härjar fritt!

2 kvar!

Ja, jag hittar bara 2 ungar här hemma nu!! :-o

Nä, skämt åsido, de andra två vet jag (ungefär iaf) vart de befinner sig. Nu har jag satt äldsta på att passa minsta så jag ska bli klar i sovrummet, och vad GÖR JAG??? Sitter här... Jag har ganska exakt en timme på mig innan jag måste bylsa på mig och mini för att traska iväg i stormbyarna och hämta Nemi på dagis. Äldsta dottern gör iaf stora framsteg hos tandläkaren (ärvt mina tandläkar-nerver..) och klarar arr gå dit och genomföra det som skall göras (inom "rimliga"gränser då..) och idag togs äntligen 4 röntgenplåtar! HURRA!!
Hittills syns inga tecken på att hon skulle ärvt mina tänder heller så jag håller tummen!!

söndag 11 januari 2009

Renset förtsätter...

Det är helt otroooligt vad mycket grejjer jag har!!! Ja, jag skriver jag för det är till tjyvens och sistens mest mitt fel. Jag hamstrar, återvinner och ser något nytt i ALLT!! Jag väljer att kalla det kreativitet...
Efter att ha läst om "sopgubben" som krop vilse i sitt hem fyllt av sopor känner jag dock att jag måste ta mig ur den här fällan! I dag har jag tillbringat den mesta tiden i vårt sovrum... Ni som varit här vet... Men jag väljer att INTE tala högt om hur mycket grejjer där funnits.
Klar? Nix, men på GOD väg! I morgon... Jag hoppas på imorgon.

lördag 10 januari 2009

Oorganiserad!

Efter ett mycket lugnt och behagligt jullov startar nu karusellen och jag blir alldeles vimsig i pannan! Tandläkarbesök, informationsmöte på högstadiet, helgresa med kidsen ska planeras, övningskörning på körskolan, kursstart på örebro uni, planering av skolans loppis, Mannens 40-årsfest, planering av 6-ornas skolresa, insamling av värmeljushållare till Mysans klass, Mammas 60-årsdag, LÄXOR, veckoresa till Örebro... Ja, you name it!

Så här ser det iaf ut i mitt liv den här månaden. Jag får nog göra listor och börja tids-prioritera!

Till helgen tar jag med mig Jolin o My till Stockholm. Vi har planerat en kultur-helg (på deras initiativ!) och kommer besöka slottsmuseét, Vasamuseét och naturhistoriska museét med en liten film på Cosmonova såklart!

http://www.nrm.se/sv/meny/besokmuseet/cosmonova/aktuelltutbud/seamonsters3d.5961.html

Jag vet fan inte hur man gör de där små fina orden man kan klicka på för att länka det man vill... :-(

Vi kommer iaf ha en trevlig helg, det är jag övertygad om, och jag är sååå GLAAAD att ungarna väljer kulturella nöjen! Då har vi inte skadat dom så illa genom att släpa med dom sedan riktig tidig barndom på diverse utställningar!!

fredag 9 januari 2009

VARNING! Inget för överambitiösa...

I natt, precis när jag skulle gå och lägga mig kom Mysan upp och mådde tvär-illa! Vi är ganska lika hon och jag. Vi lider båda av kräk-fobi... Hon lider också av känslig mage, så att hon mår illa är inte direkt ovanligt. Stackars liten var rädd så hon hyperventilerade och jag fick bli "stränga mamman" för att få henne lugn. Till slut fick jag väcka gubben som fick sova med henne i bäddsoffan. Det är inte helt bra att sova i övre delen av en våningssäng OM man skulle kräkas. Nu blev det inget kräk och i morse var hon lika pigg som vanligt, men nattens äventyr resulterade i att både jag och gubben sov max 3 timmar..

I dag har vi varit onyttiga hela dagen! Jag och de små har roat oss med att fika, leka, se på film (men då blev jag TRÖTT så vi fick göra annat..), måla och annat småpyssel. Till lunch tinade vi upp lasagne och tog en banan till efterrätt istället för grönsaker... Patetiskt, jag veeet! Men vi dukade iaf till "prinsess-lunch" med snyggtallrikar, servetter, och annat onödigt...

Med posten fick jag en glad överraskning! Jag har fått tid till magnetröntgen!! 5 februari!!! Då har jag inte väntat mer än 4 månader. Jag fick ett brev i december som sa att jag skulle bli kallad sommaren -09, så jag blev glatt överraskad och DET är inte så ofta man blir inom sjukvården idag!
När jag insåg att röntgen var mitt under min intensivutbildning (körkort) så tog jag tag i det med och ringde dit direkt. Fick min körlektion som krockade med röntgentiden tidigarelagd OCH så bokade jag visst en dubbel körlektion innan kursen drar igång.

Ni som befinner er i Karlstadregionen den 15:e januari... SE UPP!!!!

torsdag 8 januari 2009

Nu så!

Nu är vi ÄNTLIGEN ppå väg ut... Nemi sitter o kämpar med kläderna "kan själv!"...

Tvärslå - ja, jo, nästan en trädgårdstomte fast ändå inte! Det är ju eg en jätte-inne-tomte jag försökt släppa fri men som vägrar lämna gården!!!
Rockstjärnan!
Å finbesök av mormor o morfar!





Jul...

Nemi klädde sig själv för att kika ut efter tomten!
Han kom till slut med massa paket :-)



Julen ja, jag har som sagt inte uppdaterat med bilder efter ordning...


Morgonbestyr.

Åhhh... Planerade igår kväll att göra en tur till lekparken på förmiddagen med de två små grynen, nu får vi se hur det blir... Ryggen är helt JÄVLA kass idag och jag blir så FÖRBANNAD på att det är så! Har lite svårt att förlika mig med tanken på att vara halvt invalid! GAAHHH!!!!
Sen klagar Nemi för "pann-väjk". Låter misstänkt likt huvudvärk i mina öron. Vi avvaktar och ser vad som händer..
Förresten! I morse när jag skulle skicka iväg de två stora tjejerna på första skoldagen efter lovet så sa jag till Nemi att hon kunde lägga sig i soffan en liten stund för jag behövde få iväg de stora tjejerna. "Men det fåj pappa jöja!!" sa hon. Jag förklarade snabbt att han jobbade och då tittade hon med stora, oroliga ögon på mig och sa "Men ja kan ju inte va SJÄLV med Lovis!" Stackaren trodde jag skulle SKJUTSA de stora till skolan!! Liten....

Annars har grannfrun hunnit varit hit på lite kaffe, jag har kört en tvätt- och en diskmaskin och nu ska jag försöka få mini-monstret att sova lite...

onsdag 7 januari 2009

Rens och röj..

Jag har kommit in i en fas där jag gör mig av med MASSOR av saker! Gott! Dessvärre har jag som vanligt ett problem i och med att jag måste ORGANISERA även utsorteringen... De bästa köksprylarna, barnböcker osv till kvinnojouren, bra grejjer som bli kvar till äldsta tjejens loppis och fiskedammen de ska ha på något disco (klassen som samlar in pengar till skolresa) övriga kläder o dyl till röda korset sen KASTAR jag också en del! Joo, jag kan nog lätt klä 3 familjer, möblera 3 hem och inreda lika många... Jobbar på det.
Näst äldsta dottern blev eld och lågor när jag berättade lite om kvinnojouren och hon satte genast fart med att sortera ur massor av jättefina (dyra) mjukisdjur barnen skulle få. Min goa, snälla tös! :-)
Nu ska jag kolla om jag och de två stora tjejerna kan rymma någonstans en helg. Vi behöver komma hemifrån och längtar efter äventyr! Äldsta tjejen påpekade igår "Du har ju ALDRIG tid med mig!" Det känns... Nu får vi rymma och SKAPA kvalitetstid!

tisdag 6 januari 2009

Solig höst hade vi!

En solig höst hade vi, underbart eller hur!

måndag 5 januari 2009

Käftis, fika och sexsnack...

Ja, då hade man klarat ännu en timme hos tandläkaren då... Hur jag än försöker så kan jag aldrig få honom till vän, även om jag aldrig skulle gå till någon annan tandläkare för allt i världen! Han är nämligen en trevlig människa men med ett horribelt yrke! Nu efteråt så har jag en käke jag inte kan "öppna". Börjar bli hungrig nu!!

Vi var på fika hos mamasnest och som vanligt var det jättetrevligt att ses! Jag var inte ens yr eller trött efter min visit hos den bedövlige! Lite besviken på drogeffekten där, men gott att kunna samtala relativt normalt med min vän!
De små busade glatt som alltid när de ses och Lovis slickade förtjust på den finfina, blanka "tröskel-listen". En sådan hade hon aldrig smakat på förut!

Nu på kvällen har jag haft ännu ett lååång samtal med mina barn om sex och droger. De är nyfikna och MYCKET öppna och frispråkiga! Gott, men ibland blir jag lite tagen på sängen av deras raka frågor om sådant som 9 och 12-åringar inte borde behöva grubbla på än... Men jag är som sagt enorm tacksam över att vi kan ha så raka och öppna disskutioner här hemma!

Djupdyk

Just nu behöver jag rast!!!
Jag gör ett djuuuupdyk i min patetiska garderob som jag vägrar uppdatera i rätt storlek eftersom den storleken inte ÄR rätt i längden!
Normalt och oftast bryr jag mig inte ett skit eftersom jag sällan lämnar hemmet, men just idag ska jag till helvetets-tandläkaren, och det kräver sååå bekväma kläder som existerar! Innan jag ska dit ska jag in på ett par ställen och kolla gåstol (vår kolapsade) och då vill jag ju vara iaf anständig! Och EFTER tandläkaren när jag är på pickalurven och allt ska vi till en kompis en stund! Vi har pratat massor, men hon har aldrig SETT mig i det tillståndet.. Hmm, hoppas hon inte får slag! Neddrogad och med tryckmärken i hela ansiktet efter lustgas-slangarna...
Det blir inte bättre av att det är -15 grader ute...

Joo, jag är nog liiite speedad av nervositet! Mår faktiskt fysiskt illa, men så är det varje gång. Det ger sig.

Det blir sköna anskrämliga kläder! Avgjort!

söndag 4 januari 2009

I dag..

Oj oj oj... Nu har jag inte skrivit något här på lääänge igen! ;-) Hinner inte riktigt med! Nu har jag lekt 5-barnsförälder i några dagar - helt utan problem! Kanse beror på att det var ett gossebarn på 12år vi hämtade hem ett tag ;-) Han och äldsta dottern har mycket gemensamt så fnissen halva nätterna har varit oundvikliga. I natt någon gång vaknade jag av gapskrratt men då fick jag ta i med min bestämda stämma (mest för att jag inte orkade kliva upp och viska försynt i dörren...), sen blev det tyst tror jag. Jag somnade iaf om. Barnen i fråga har dock fortfarande inte klivit upp... I dag åker den lånade gossen hem och vi återgår till vår lilla ursprungsfamilj. Thaiprinsessan - han är välkommen tillbaka närhelst!

Jag har också lyckats boka vår favoritlokal till gubbens 40-årsfest :-) Nu är det bara att sätta igång och finplanera, för att inte tala om INBJUDNINGARNA!!! Shit! Jag måste kanse bjuda lite folk också!!!

torsdag 1 januari 2009

Gott Nytt på er!!

Efter att ha inlett årets första dag med en del "tycker-synd-om mig-själv-tankar" så har det bara gått uppåt! Efter en trevlig och mycket god lunch hos svärmor var vi till syster yster på visit. Ungarna lekte sig röda om kinderna och vi vuxna hann till och med prata lite! Det är STOOR skillnad när man hälsar på dom i deras nya lägenhet med mååånga rum (3) istället för pytte-2an de bodde i inne i stan! Nu kan man faktiskt ta med alla ungarna och vågar låta dom leka utan att få både hörsel- och stress-skador! Kanon!
Mysan ska stanna hos syster i natt och i morgon ska hon sova hos farmor, så hon är på minisemester från oss. Vi däremot får ju in en kille till i huset i kväll, så vi går plus minus noll! ;-)