måndag 23 augusti 2010

Ge inte upp!!

Jag tänker INTE ge upp om människans godhet och strävan mot vänlighet och rättvisa! Jag vägrar! Här kommer ytterligare ett bevis på att den existerar!!

Jag och mannen var på packmopedsturnén i slutet av juli. Mannen hade gett mig biljetterna då han visste hur lycklig jag skulle bli över att få se Dregen :o) Efter spelningen så var vi fram och jag fick mig en signerad voododocka som ger tur i fiske, SEN kom olyckan! När mannen skulle fota mig och den lille svettige, vackre Dregen så gick det inte!! Plötsligt dök en kvinna i övre medelåldern upp med en digitalkamera, jag såg min chans och hoppade genast på damen och nästan tvingade henne att ta en bild på oss. Förrvirrat knäppte hon bilden och jag tackade 1000 gånger och gav henne min mailadress på en gammal biljett jag hittat i plånboken.
Nästan, nästan hade jag gett upp hoppen men så i dag får jag denna bild på mailen!!

Änglar - visst finns dom!

4 kommentarer:

Anonym sa...

uuuuuuuuuh va snygga!! (fniss, till denna uppdatering tror jag förvisso inte att det hade behövts nån pik) shit va kul!! och jaaaa jag är så avundsjuk så jag tror jag krääääääääääääääks ;)

XoXo den av systrarna som äääälskar Dregen

Tvärslå sa...

Hahahaha vilket Dreggel.
Himla skönt när man får sånna där goa känningar av människor - och då menar jag kvinnan med kameran :)

Systern som inte älskar Dreggen ett dugg och inte alls är avis ;)

Anonym sa...

jag tycker dregen ser ut som en indian... och malin som en ängel...
Från den adopterade systern

Anonym sa...

eeeeeeeeeh, du har fått 3 TRE!!! kommentarer!!!!!!! +att vi vet att Jill varit in...
4FYYYYYYYYYYYRA läsare!!!!! JÄVLIGT FUSKIT TYCKER JAG ;)Jag har inga kommentarer OCH uppenbarligen INGA läsare heller... När man googlar på min blogg så är 100% av alla bloggar genom "Blogger" mer populära än min.. (det är sant)!! Hmmm vad gör jag för fel?? Jag har också kort på Dreggel ju... fniss

XoXo från den avundsjuka systern ;)