fredag 18 november 2011

Tempo, tempo!

Mitt liv skenar!! Ja giller´t! ;-)


Ja, det är bergochdalbana nu får man väl påstå!


Jag pluggar heltid och har nu mer 2 jobb utöver min fantastiska familj.


Det senaste dygnet har jag och syster yster varit i våra hemtrakter på en begravning. Det är aldrig kul, men det känns skönt att få delta i hedrandet av en stor man som funnits i våra liv sedan barnsben. Det känns också viktigt att genom sin närvaro visa den närmst sörjande familjen mitt stöd. Min egen "uppväxtfamilj" var alla med och det kändes också bra. Lillebror sjöng vackert som bara den, jag är en mycket stolt storasyster! Syster Yster hade gjort begravningsdekorationen vi hade med, fantastiskt vackert! Jag är en mycket stolt lillasyster också!

När vi i dag skulle resa hemåt igen visade det sig att vårt sällskap var önskvärt på annat håll, så först efter en fika hos mormors syster och en stundt babbel med pappas kusin och hans fru kom vi iväg. Det regnade och var minusgrader = snorhalt, så resan tog sin modiga tid. Hem kom vi till sist iaf!Jaa... nu tar liksom min vecka ny fart på något vis. Jag går på ett arbetsdygn i morgon, så min lediga tid består just nu av söndag eftermiddag, fast då ska jag nog bort och äta tårta!

Måndag föreläsning, tisdag jobb, onsdag föreläsning, tors till fredag - jobb och sen julbord med ena jobbet på fredag kväll. Lördag bak inför stalltjejernas skyltsöndags-bord och så måste jag baka med tjejerna också! Sen är det 1:a advent!! När ska jag pynta?? Kanske onsdag em... Om jag har tur.

Sen tar det ny fart med föreläsning på måndag.

Jag älskar mitt galna liv! ;o)

1 kommentar:

Anonym sa...

Skönt att höra att du är lycklig. Kram mimmi