tisdag 12 oktober 2010

Färghelg!

Vi har grejjat lite i vår hall och kom på att vi nog behövde ett nytt golv dit också. Sagt och gjort, på lördagen skulle mannen lägga detta. Nu är det inte så att hallen är ett rum där man kan stänga in sig och arbeta i lugn och ro så på eftermiddagen tog jag de två små och rymde till systern och hennes familj i den närbelagda byn. När vi kom hem därifrån hade mitt golv landat precis där det skulle och en mycket nöjd Nemi ut så här:


Det fanns inte mycket at göra på söndagen utan att åka in till panduro och inhandla ny ansktsfärg till damerna här hemma! Vi passade också på att gå på bio - Prinsessan Lillifee i Rooosariktet. En riktig höjdare enligt Nemi & Nova! Söndag kväll såg mina små troll ut som... Ja det ska föreställa kaniner... Måste inhandla bättre penslar och förstelningsspray.
Men de var nöjda! Lo ville absolut inte tvätta bort sin kanin till natten, så när det gjorts med våld kom det lilla barnet snyftandes till mig och hickade fram"pappaaa tog miiin kaniiin!
Mannen sa sedan snabbt "TJING för att inte tvätta bort ansiktet nästa gång!" Han gillar visst inte att ligga på minus...

3 kommentarer:

Mia sa...

ansiktsmålning är jättekul! N hade djurtema på sitt födelsedagskalas och själv var hon en rosa/grå/svart/vit "leopard-katt" :D

Mia sa...

tycker man ser alldeles tydligt att dina barn är kaniner förresten! jättesöta!

Tvärslå sa...

Super söta :) FAST jag tycker allt att kaninerna ser lite farliga ut ;)