tisdag 4 januari 2011

Dränage...

Jag funderar på hur det kommer sig att ena dagen ger en aktivitet massor av energi och man är hur pigg som helst när man kommer hem och nästa dag är man helt dränerad på energi av samma aktivitet?!
I går var en dränerande dag och jag hade inte mycket ork kvar när jag möttes av den stormande barnaskaran hemma i dörren. Nu är det kanske så att det bara är två av fyra som stormar, men de märks kan jag lova! "MAAAMMAAA!!! Jag har saknat dig JÄÄÄTTEMYCKE!!!!!" Gott! Men jag undrar ändå ibland om man är för tillgänglig när en dag på jobbet gör barnen nästan är galna av lycka av att man kommer hem igen.... :o) De stora har också många frågor, krav och önskningar innan man kommit ur skorna och det är inte populärt att få vänta ytterligare en stund med sina önskemål.

I dag har 11-åringen och en kompis tagit bussen in till stan. Hon har inte åkt själv förut utan jag har skjutsat hit och dit, men nu ville de ta bussen och det är ju jättebra... Eller hur..?

1 kommentar:

Mia sa...

Mja det är både för- och nackdelar med självständiga ungar :) Du kommer antagligen få mer tid över i takt med att de fixar saker själva men å andra sidan slutar man väl aldrig oroa sig? :D