måndag 30 maj 2011

Tumlad..!

De senaste dagarna har varit mycket omtumlande.. De har både smakat och kostat, vilket nog är riktigt bra! De senaste veckorna har präglats av illa tandvärk och mestadels ångest över att inte orka fokusera på studierna, men den här helgen har jag haft viktigare bestyr!Fredag kväll ägnade jag åt den eviga klädsorteringen. I detta kaos lyckades jag hitta inte mindre än 3 olika ställen vi lagt uddastrumpor på under riktigt lång tid! :-S Dottern blev lovad 1 krona för varje hopparat par, någon som vågar sig på en gissning hur många kronor hon tjänade!??! JAG blev iaf lite rädd! (Maja - du får inte svara..)
Lördag jobbade jag först 8-17 och sedan hem till svärmor där jag mötte upp man och två småtroll. Trollen lämnades kvar och sedan åkte jag och mannen hem till goda vänner för mat, vin, öl, utomhusbubbelspa och sällskapsspel. Kvällen/natten var faktiskt så rolig att jag och maken aldrig kom oss för att åka hem! Vid femdraget lånade vi iaf varin sovplats och tog oss några (få) timmars sömn.
Söndag morgon inogs frukosten i soffläge.. ;o) Efter en stund insåg vi dock att vi var tvugna att ta oss vidare och fick en mycket god lunch hos svärmor när vi hämtade trollen. Väl hemma fick jag finfina kort, puss & kram på mors dag samt ett riktigt spännande spel till WII!! Återkommer när jag hunnit testa! Igår var de rörelserna lite olämpliga.. ;o)
På eftermiddagen åkte jag och Syster Yster till mor och mormor för att fira mors dag. Detta blev ett besök som satte sig i själen och som la känslor av otillräcklighet, glädje, stolthet och sorg om vart annat. Insikt.


Nu är det ny vecka med nya utmaningar men jag ljuger om jag påstår att jag har massa ny energi. Jag har haft en underbar helg som gett mig insikt över vilken lyckligt lottad person jag är, både genom mina vänner och min familj. Nu tar vi en sak i taget.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Stor kram! /Mimmi

Anonym sa...

Ja du, de där strumporna! Jag har 72 udda strumpor i en hörna. Jag gissar att hon fick ihop 51 kronor??

Kramar från Sofia