torsdag 20 augusti 2009

Elaka Mamman.

Ja, det är jag det! I dag har jag översköljts med dåligt samvete fler gånger än lovligt!
några av tillfällena var:

*När jag lämnade trött och storgråtande liten Lov till dagmamman som till råga på allt skulle få ett inskolningsbarn dit 30 minuter efter min lämning......

*När jag fann mig sitta ute i solen med en kopp kaffe, en cigg och bibel nr 2 (pandurokatalogen) och NJÖÖÖT utav att vara ensam!!

*När jag insåg att jag varit själv hemma i flera timmar och inte gjort ett förbannade dugg vettigt!

*När jag efter att ha misslyckats nå Mysan och kompisen vid stallet i flera timmar tog bilen dit. Hittade två skitiga, trötta och hungriga ungar med NOLL tidsuppfattning. De fick vackert sätta sig på sina cyklar och cykla hela långa vägen hem.... Och jag lovar, efter nästan 6 timmar i stallet utan mat var de inte lite trötta, hungriga och skitiga när de kom hem. Nästa gång tar de nog med matsäck och kollar tiden liiite bättre! Vill jag tro i alla fall.

4 kommentarer:

Tvärslå sa...

Neej lilla sis, du är inte elak, inte alls,tror inte ens du kan vara det :)
Och sitta och andas och bara njuta det måste varje mamma få göra då och då för att kunna fortsätta vara en snäll och bra mamma, just som du är.

Mia sa...

Jamen precis så är det - man kan gå och längta ihjäl sig efter lite egentid, men när man väl har den så längtar man ihjäl sig efter familjen.. Och gör man inte det så kommer iaf det där samvetet och knackar på ;)

/Mia

Mommo sa...

I din hektiska tillvaro är det NÖDVÄNDIGT att hitta andningshål och bara njuta, själv! Annars orkar du inte njuta tillsammans så småningom. Skitiga, illaluktande små hästtjejer växer upp och blir så småningom fantastiska mammor... Som förhoppningsvis minns hur det är att njuta!

Anonym sa...

Okej...? Och rubriken, då? Var kommer det elaka in?

Solly.