lördag 23 januari 2010

Allmänt kinkig men nöjd ändå!

Den senaste tiden har varit rent ut sagt förjävlig, så nu tänker jag gnälla, så det så!

Förra helgen hade jag en 3dagars hemtentamen som satte sig hårt på mina leder. En stadig inflammation i vänster tumled gjorde att jag inte alls kunde skriva.
Under veckan har jag också lämnat in en essä som trots allt var tvungen att skrivas.
På tisdag fick jag hämta hem Nemi från dagis med feber, huvudvärk och magvärk. Febern var hög och smärtorna med = vaknatt, men på tisdag fm var hon piggare igen. Febern kom dock tillbaks på kvällen och resulterade i ännu en vaknatt. Det innebär att jag har haft båda två små hemma sen i tisdags em.
Gubben har jobbat kvällen och jag har varit TVUNGEN att läsa inför salstentan vi haft idag. Det sistnämnda har såklart hamnat lite på svaj... Det är också väldigt svårt att plugga utan att skriva, attans!
Mitt i min vardagsstress har en av mina bästa vänners mamma gått bort och jag vill finnas där för henne och hjälpa så gott det går.
I dag har jag iaf skrivit salstentan och det får just nu går som det vill, jag är ikapp!!!! Just i detta nu ligger inget och släpar, inget jag MÅSTE göra för att inte halka efter! Jag ska njuta i kväll och i morgon för sedan drar det igång igen!

Så! NU känns det bättre! ;o)

3 kommentarer:

Anonym sa...

YOU GO GIRL!! din blogg-du bestämer!!! Love you
kram Maja

Anonym sa...

Gôtt att få ur sig lite!

Kram Solly

Mamasnest sa...

Usch vilken tuff vecka! Hoppas att det lugnar ner sig lite för dig snart.
Kram