fredag 1 januari 2010

Gott Nytt!!

Efter mitt senaste inlägg inser jag att jag antingen inte har några läsare av bloggen eller helt enkelt inte är betrodd, INGEN som vill ut och åka i Trygga Rut med mig??

Trygga Rut ja... Vi hoppas hon startar efter helgen här... I går vid lunch packade vi i bilen (Sharanen) full med varma kläder, fiskegrejjer, datorer, sysselsättningspryttlar och folk, ja alla vi 6 personer. Vi skulle åka upp och fira nyår med mor och far eftersom vi inte kunde åka upp på juldagen som planerat (pga sjukdom..). Vi åkte förbi affären , köpte "resekost" och påbörjade resan upp över dalen. Efter ca 3 mil larmar BILJÄVELN!!! Gasen sackade och det var bara att svänga in till kanten och börja bläddra i instruktionsboken. Det gav inget större hopp - Motorstörning.... Kontakta auktoriserad verkstad omgående..... Vi ringde bärgning och insåg att bilen kyls ner snabbt när det är -14 grader ute..
Efter någon timme dök iaf bägaren upp med hyrbil på flaket - bara att kasta om all packning och fortsätta!! Jo fick faktiskt en STÖRRE bil!! Wolksvagen Caravell (eller hur det nu stavas) med plats för 9 personer och MYCKET packning!!

Vi kom mao fram till Likenäs innan 12-slaget och firade nyår på det bästa sättet någonsin, i lugn och ro med nära och kära, utan att så mycket som ens sätta på TV:n!

Önskar er Go´fortsättning på nya året!!

Inga kommentarer: