onsdag 3 mars 2010

Gnyyy!

Japp! Nu är jag gnällig igen!

Kroppen strejkar illa, värre än på riktigt länge faktiskt! känner muskelinflammation i v hand, v överarm och v axel, en rygg som inte vill sitta och nervvärk i v ben för första gången i år (utöver den "normala" domningsvärken då)... Blir lite förbannad! Har föreläsningar varje dag och tenta på fredag = INTE tid med detta nu....

5 kommentarer:

Mamasnest sa...

Hmmm, kan det ev. vara kroppen som säger åt dig att vara SJUKSKRIVEN?! ;-)
Kom hit och vila när du behöver! :-)

Anonym sa...

Massor av kärlek skickar jag dig!!!!!!!!!
Puss Puss /Maja

Mia sa...

Ja tyvärr brukar rygg/nerv/muskelvärken komma som ett brev på posten då man som minst behöver den.. Kanske just pga att det är (för) mycket att stå i. Folk säger ofta åt en att man då måste prioritera bättre - sin hälsa först och främst - men ibland är det faktiskt inte så enkelt! Livet runt omkring stannar liksom inte upp bara för att JAG borde göra det :) Man får försöka hitta micropausar för återhämtning. Och INTE använda de pausarna till att göra saker åt andra, utan verkligen bara till sig själv! Kram.

Anonym sa...

Prova att fylla på med B-vitaminer! Efter att ha hört i 20 år att jag hade muskleinflammation och måste stå ut med värken. Läste en artikel om någon som beskrev sin verk som min, och det visade sig att hon hade b-vitamin brist. Tänkte att de kunde vara värt att pröva, de var de. För kvinnan i artikeln tog det 2-3 månader innan hon var ok, jag kände mej bättre efter 2 veckor.

malinmys sa...

Mamasnest, Maja och Mia - tack goa ni!
Anonym - Jag står på ständiga vitaminer, bla B. Tyvärr är det inte så enkelt med EDS i botten. Jag kan också känna innan att jag kommer hamna i den situationen när musklerna krampar osv.. Men tack för tipset! :o)