söndag 4 oktober 2009

Helgen.

I går, lördag, körde vi ut barnen till svärmor och sedan hjälpte vi goda vänner att flytta in i sitt efterlängtade hus. Ett jättemysigt ställe med en så magisk tomt att man blir grön av avund, men jag räknar med att få använda den då och då nästa sommar ;o) Själv var jag duktig och höll mig till att packa några ynka lådor och leka arbetsledare ibland, en av mina favoritlekar faktiskt ;o)

I dag tog jag ledigt ett par timmar. Kanske elakt då min mini-mini av någon outgrundlig andledning fick hög feber idag, men jag behövde det! Det lilla barnet hade ju faktiskt sin pappa.

Jag mötte upp min syster med familj på stan och gick och kikade på maskerad/vintage-utförsäljning. Jisses, om jag vore hälften så stor så skulle jag shoppat mig riktigt luspank(Det finns något gott med allt...)! Vi hade iallafall vansinnigt roligt när vi prövade diverse masker :o) Humor på hög nivå och knappast något man är villig att visa omvärlden, så foton blir det inga denna gång. En kaffe på Wayne´s och sedan hem igen.

Väl hemma konstaterades att minis feber inte alls gått ner utav panodil och var då uppe i 40,1.
I bilen tillbaka in till stan och köpa ipren. Nu får vi se om det vänder, tillkommer något symptom eller vad tusan som spökar i liten kropp! Barnet är förvånandesvärt piggt, äter och ja, blir lite trött men det är ju trots allt inte så konstigt! Själv hade jag varit på gränsen till medvetslös...

3 kommentarer:

maja sa...

Tack för trevligt sällskap!! Det måste vi göra om fler gånger :) Ett gott skratt förlänger livet.... och tjaaae jag tror vi får leva ett par år till ;)

Hoppas Mini kryar på sig! kraaam

Anonym sa...

Heej!

Jag vet ingen som har så fullt upp som du, men jag tycker ändå att det börjar bli dags för ett inlägg här i bloggen nu :-) ! Har ju tittat in här flera gånger om dagen nu när jag är hemma och har lite småtråkigt. Gimme news!!

Hoppas pluttilutt är piggare.

Kramar Solly.

Mamasnest sa...

Tack igen för hjälpen, som arbetsledare var du underbar! :-)
Du vet väl också om att du är välkommen hit när du vill?!
Hoppas att barnen är bättre nu!