torsdag 8 oktober 2009

Oro, trötthet, semester och lycka!

Någon (Solly, jag säger inte vem) påpekade att det var ett tag sedan jag uppdaterade, och så är det verkligen!! Dagarna rusar ifrån mig!!

I tisdags var svärmor här och passade Lov som var piggare men fick en extradag hemma. När jag hämtade Nemi på dagis sa de att hon varit sliten så vi bestämde att hon skulle få vara ledig onsdag. Onsdag morgon vaknade Mysan med hemsk huvudvärk och 39,4 i temp. Både tempen och huvudvärken blev värre och värre under förmiddagen trots panodil så efter ett par samtal med rådgivningen hamnade vi på barnakuten. Hon hade 40,9 när vi åkte in och toppmätningen var 41,4.... Då var hon blå om händerna och låg och studsade på en brits stackarn! Till sist (med piller o fler piller) var tempen nere på 40,3 och vi fick åka hem. Proverna hade inte visat något säkert, men jag fick barnläkarens telefonnr till jourtelefonen...
I dag är hon lite piggare och ligger på ca 39 i temp. Dagen har hon varit hos farmor som skämt bort henne ordentligt :o)

Jag fick chans till ett par timmars semester (haft en del vaknätter på sistone) när jag idag fick 2 biljetter till förhandsvisningen på Bröllopsfotografen! Tog med mig syster, såg filmen och åt massor av godis, GOTT!!

På vägen hem från bion hoppade jag självklart in på coop för att handla och hittade där.... JULMUST!! Förvisso inte "rätt" märke, men kunde såklart inte låta bli ändå!!

Kvällen har alltså slutat i ren LYCKA!!

3 kommentarer:

Anonym sa...

och hur var filmen?

Mia sa...

ja, hur var filmen? har tänkt att se den - speciellt eftersom vi råkar känna en bröllopsfotograf från just Molkom ^^

hoppas barnen piggar på sig, inte kul för vare sig de eller dig att de är så sjuka :/ vi är lyckligt förskonade än så länge, men man vet ju inte vad som stundar.

apotekarnes (eller apotek-arnes som sambon brukar säga) must är godast enligt mitt tycke! snart dags för julbak och annat pyssel-kul *längtar*

Anonym sa...

Jo, visst var det rätt märke! Och billigare också om jag inte har fel..?

Solly.