onsdag 15 april 2009

Sjuka..

Såklart kan det inte vara FÖR bra ;o)

Nemi hade ju feber på påskafton men har varit ok resten av helgen. I går kväll började rejäl örvärk. VC idag och dubbelsidig öroninflammation = penicillin. Lo vaknade i natt och var ledsen och varm. Fick alvedon. Nu efter 3, jag repeterar TRE timmars vila vaknade hon med 40,1 i feber och är lite lätt vesen vill jag påstå...

Jag kan iaf köra bilen idag, så ryggen är något bättre. Tur eftersom jag ska in till stan på smärthanteringskurs typ NU!

Baaj så länge!!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Era stackare! Måtte ni få en frisk vecka snart...
Går det bra med smärthanteringen, förresten? Hur går det till när man lär sig att hantera smärta? Hoppas att du känner dig hjälpt av den.
Kram och kram S.

malinmys sa...

Soffan - ja hur man lär sig hantera smärta är en klurig en... Det verkar iaf gå ut på att läta sig leva och acceptera smärtan men ändra TANKEN. Hmm, det blir nog finfin det här ;-)

Mamasnest sa...

Hoppas att tjejerna mår bättre nu!
Det där med smärta är lurigt. Jag har nog haft en inflammation i armen i 3 år nu, det gör vansinnigt ont. Det är ingen idé att jag går till läkare med den, för armen gör ont för att jag bär barnen med den och inflammationen kommer inte att försvinna förrän jag slutar bära. ;-)

Anonym sa...

Mamasnest:
Jag hoppas du har rätt i att det kommer att gå över på dig när du slutat bära barnen, då är du att gratulera.
Jag har samma sak, fick twins andra gången, så det var alltid minst en på armen. Har inte burit dem på ett par år, men värken är inte ett dugg bättre. Värst är det på nätterna när man vänder sig och sånt.
Sofia.