lördag 25 april 2009

Virvelvinden i parti...

Mitt liv känns just nu som virvelvinden! Tempot är så högt att tankarna inte hinner med och det nästan är omöjligt att fixera blicken! En del mår illa också...

(OMRÅDES-GNÄLL-PARTI)
I onsdags kväll skulle jag ju åkt till Örebro. Eftersom Lo blev, vad vi då trodde, magsjuk så avvaktade jag och tog bilen själv på torsdag morgon.
OM jag någonsin skulle få för mig detta igen och råkar nämna det här så är det HELT OK att påpeka att Örebro inte är den enklaste staden i landet att hitta i!!! Skyltar mot den lilla skolan som kallas UNIVERSITETET är i stort sett obefintliga och om man råkar köra fel så finns inte en tendens till skyltar... Givetvis var jag en av dessa som inte tog "rätt" väg från start. Efter närmre en timme i Örebro stad och ett MYCKET irriterat samtal från sjukhusparkeringen till universitetet kom jag iaf fram. Resterande av vistelsen, inklusive bilkörningen, blev lyckad och inte ens ett litet missöde eller felkörning min trötta hjärna till trots!
Vägverket har dock ett samtal på måndag att se fram emot...

(EGO-GNÄLL-PARTI)
När jag kom hem betsade jag på hallmöbeln en stund, körde Jolin på pokemón, hämtade upp Mysan och hennes kompis och tog med mig de två först till Ilanda där vi bytte gummistövlar och köpte spån till hamstrarna. Sen åkte vi in till Bergvik så tjejerna kunde köpa födelsedagspresenter till ett kalas de skulle på idag och jag fick köpa vätskeersättning till Lo. Sen hem till byn och handla mat, lämna av mysans kompis och hämta Jolin på pokemón. hem och duscha Nemi osv osv... Jag var fanimej bryt-trött när jag väl kastade mig i soffan och strirrade på något jag inte ens förstod!

(OROLIGHETS-GNÄLL-PARTI)
Lo däremot blir inte bättre. Hon har feber till & från, hostar till & från, kräks (mest slem) till & från, har diarréer till & från. Det som hela tiden finns med är ett motstånd till att äta och dricka. Hon får i sig alldeles för lite och är så trött och medtagen liten. Hon är vaken i ca 10-15 min sen vill hon bara sova.... I dag när jag ringde rådgivn. sa de att de är mycket tveksamma till att det är magsjuka. Vi fick tid på gripen. Läkaren där trodde inte heller på magsjuka men snabbsänkan var bra och blodsockret också. Däremot ska vi fortsätta som vi gjort med att pytsa i henne vätska ofta dygnet runt. Hon ligger tydligen på gränsen till att bli inlagd för dropp och det är vi såklart glada om vi slipper!

4 kommentarer:

Mamasnest sa...

Herregud människa, det är ju du som borde ha fått min heldag på spat!

Den där ölen verkar bli mer och mer eftertraktad för oss, den tar vi så fort alla 7 barnen är friska. (händer det tro?);-)

Kram till hela familjen"!

malinmys sa...

Ölen kommer räknas som spa, jag lovar!! :o)

Doris sa...

Lo???????????

malinmys sa...

Doris - Välkommen hit till mitt lilla kryp in stumpan!!!
Flickebarnet heter ju Lovis men kallas Lo av sin mor (mig m.a.o) lite titt som tätt ;o)