måndag 18 maj 2009

Sliten & lite besviken.

Har väl ingen direkt och precis anledning, men ändå.
kroppen betalar ganska dyrt för min utflykt igår. Kunde nästan inte köra bilen till stan idag, men det är ok. Acceptans kallas det visst. Det har jag minsann lärt mig på kurs!

På tal om kurs så var det sista gången på smärthanteringskursen idag. Lite snopet känns det. Jag känner att jag tenderat att analysera saker omkring mig mer än att lära mig. Jag har också kännt ett visst behov av att vara "medlare", eller "vinklare" rättare sagt. som när försäkringskassa-tanten kom. Jag måste ju medge att det va modigt av henne att komma, hon kunde ju nästan lika gärna blivit korsfäst! Tänk er att komma själv från försäkringskassan och möta 8 sjuka kvinnor varav 6-7 av dem just nu har med försäkringskassan att göra (jag är undantaget..) och några av dem står snart helt utan försäkring och sjukpenning...

Jag har bestämt att jag ska göra listor. Här börjar min

"Jag vill inte jobba som -lista"

Jag vill inte arbeta på försäkringskassan.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Synd att inte din kurs har gett mer än så. Men du har iallafall lärt dig att du inte vill jobba på F-kassan, vi måste vara positiva ("Har du fastnat med foten?" "Jajjamensan!!")!

Torsdag runt 10-10.30, kan det passa damen? My place. Om färgning ska ingå så får du räkna med 4 timmar (inkl kaffe). Kan familjen avvara dig denna tid?
Sofia.

malinmys sa...

Sofia - I´ll be there!! Inga problem!! :o)

Anonym sa...

It´s a date!