torsdag 4 juni 2009

Dagar som gått...

Oj vad många dagar det gått sen sist jag var in här!


I lördags var vi på 40-årskalas. Jag får erkänna att jag under dagen var stressad, sliten och funderade på hur i all sin dar jag skulle orka, men efter att ha träffat massor av goa människor och ett jämt intag utav whiskey så flöt kvällen fram utan några bravader eller katastrofer och i MYCKET glada vänners lag!

Söndagen och tillika mors dag ja.... Den präglades av temat "VILA". Jag fick fantastiskt fina kort av mina flickor! De två stora tjejerna hade gjort sina kort i smyg och det märks att de börjar bli realister. I allafall Mysan som skrev:

Jolin hade valt att ha en av sina engelsktalande dagar när hon gjorde kortet! Ja, hon har faktiskt sådana. Då pratar hon bara engelska och de enda hon gör avkall för är små barn.. Det är fantastiskt roliga dagar vill jag lova!Småtjejerna hade ritat så fint, så fint! Tyvärr ingen bild här och nu.


Måndagen bjöd på soligt och varmt väder. Då passade vi på att bli bjudna på lunch/middag hos svärmor samt att inta säsongens första poolbad!


Kaxiga brudarna 3 kastade sig handlöst i poolen utan att tveka alls!


I övrigt har vi roat oss med att skura altanen så det luktar grönsåpa över hela området! På fredag i nästa vecka är det skolavslutning och det blir en stor dag. Mysan går ur lågstadiet och lämnar sin lärargrupp sedan 3 år tillbaka och Jolin går ur mellanstadiet och inte bara lämnar lärarna, klassen splittras och hon börjar på ny skola i höst!

Alltså vankas fest på altanen nästa fredag!

2 kommentarer:

Mimmi sa...

LYCKA TILL PÅ FREDAG! Håll en tumme för mig med... nya svärmor å svärfar på väg ner...

Mimmi sa...

jädrar va yr jag blir av dina träd..