söndag 19 juli 2009

Äta eller ätas?

Nu känner jag att jag vill "lufta" en liten fråga...

Ni vet Leila... Tjejen som lagar mat och bakar på TV....Hon med hundögonen... Eller rättare sagt med mansslukarögonen! Jag är helt fascinerad av denna lilla sockerpingla som struttar runt där i sitt blommiga förkläde, bakar mängder utav roliga grejjer, ler under lugg och utstålar.. sex!? Hur går det till??? Det måste finnas fler än jag som ser det???!! Här hemma går hon faktiskt under det utsedda pseudonymet "porr-Leila"...
Jag skulle aldrig, och då menar jag ALDRIG lyckas med det! Jag VET att jag skulle vara grinig, trött och svettig lååångt innan jag fått till den rosa kristyren på min cupcakes. Jag är också ganska säker på att om jag skulle testa något utav hennes fantstiskt roliga recept skulle det sluta med något helt annat, kanske inte fel, men nästan garanterat annorlunda... Jag är avundsjuk. så är det nog! Jag vill också fiffa runt med kristyren och le sexigt i mitt förkläde!

5 kommentarer:

Tvärslå sa...

Jag tror du kommer se ut som henne när du gör ananaspajen ;)

Anonym sa...

Jag vill se ut som och baka som henne.../mimmi snart förtio och slapp å slö

Mamasnest sa...

Jag AVSKYR henne! Inte för att hon är sexig när ho0n bakar utan för att hon kallar muffins för cupcakes!
Det är inte ens samma recept man gör det av och om man följer hennes recept är det samma sak.
Jag är ju Karlstads cupcakes-expert så jag dissar henne fett! ;-)

Tvärslå sa...

Fats jag kan inte direkt påstå att hon skulle vara "sexig" i mina ögon eftersom jag inte direkt tänder på kvinns, jag tycker mest hon ser underlägsen och förtryckt ut...fast det kanske är då kvinns är sexiga ?

malinmys sa...

Tvärslå - Tycker inte heller hon är sexig, men att hon "utstrålar" sex! Ser lite sådär underfundig ut.. Porrig! Men som sagt, inte sexig!

Mimmi - Du slår henne med hästlängder!! Tänk på att jag både sett din garderob och din dans nerför en trappa/ledstång!!

Mamasnest - Fniss! Jag är inget stort fan jag heller :o) KLART hon aldrig skulle kunna mäta sig med dina cupcakes!! Det finns det nog ingen som gör när jag tänker efter... Mmmm..... Hom lever ju på LOOKEN! Det är ju det jag säger!

Men visst använder hon roliga grejjer för en lekman som mig!