lördag 18 juli 2009

Dagens pyssel

I dag har jag, My och Nemi suttit ute på altanen och pysslat. Vi har problem med skator som besöker altanen samt uträttar sina behov där, not so nice! Vi tänkte försöka hålla dom på avstånd med lite utsmyckning i form utav blickfångare. Det var lääänge sedan jag gjorde sådana till försäljning men grejjer fanns kvar så vi satte igång!

Här är Mysans och Nemis resultat! Jättesvårt att ta rättvisa bilder på.. Vi ska pyssla fler en annan dag.
Jag lyckades för första gången bränna mig på riktigt med limpistolen, jag som varit aktiv användare i mååånga år! Fastnade med lillfingret i limmet och kunde inte till slut avgöra vad som var smält lim eller smält skinn.... Aj...
4 kommentarer:

Mamasnest sa...

Aj aj aj, hoppas att du kylde det ordentligt! Lägg en kall öl mot det, då slår du två flugor i en smäll! ;-)

Tvärslå sa...

HA!! Det va ju sådär jag trodde JAG skulle bli bränd när du tillslut lyckades lura på mej en limpistol - MAN det har inte spelat nån roll hur mycket lim jag fått på fingrarna - o ja det har varit massor.
Jag har funderat på om jag sluppit brännskador pga att jag jobbat på bageri och flera gånger bränt bort fingeravtryck och mer därtill.
Hoppas det läker snabbt - på med Aloeveran !

Tvärslå sa...

Hm... kom på en annan sak... Skator gillar ju blänkande saker.... så nu kanske du får dit hela Kils skatflock ;)

malinmys sa...

Mamasnest - Jag har kylt duktigt! Ölen tog tyvärr slut en kväll tidigare....

Tvärslå - HA! på dig själv du!! ;o) Du hinner!! Jag har också limmat fast mig ett antal gånger förut, men aldrig med ett så OOONT resultat som denna gången!