söndag 12 juli 2009

Avrunda uppåt ;o)

Ja, jag betalar ganska dyrt för mina eskapader den senaste tiden. kroppen har varit i berydligt bättre skick, men ibland är det värt det och man tar beslutet utan att ens blinka!
Detta innebär dock att jag inte gör några stora bravader och har med andra ord inget att skriva om! Att jag dammar bokhyllor och sorterar bort mina älskade böcker (förmodligen för att på något självbedrägligt sätt spä på ångesten) är inte mycket att rapportera om. Ska försöka hitta på någon kreativ present till Ulfen som fyller 40 i morgon... Kanske en sådan som mamasnests lillan fick? Alltså en sån här:
Näeee... Kanske inte lysande... Får komma på något annat den här gången. Det är LUUNGT! Ska inte vara i Kristinehamn förrens 15.00 i morgon! ;o)

4 kommentarer:

Mamasnest sa...

Jag kan tala om att vi använder den VARJE dag! :-) Men jag funderar på att smuggla bort korten med träd och tåg för de kan jag ingen sång om! :-D
Dessutom är den här bra att använda även när man är riktigt trött, det krävs ju inte så där jättemycket energi att ligga på soffan och sjunga sånger. ;-)

Anonym sa...

Precis! Lagomt avancerat ;o) Några tips på låtar...
Tåg:
Tingelingeling nu ska tåget gååå, ut i vida världen, den som 50 öre har, får följa med på fääärden! ;o)

Träd:
Vi leker träd, vi leker träd, vi leker ihåligt träd... (jättelätt & kul! Lär dig om du inte kan!)
eller:
Jag har en ask, den är minst hundra år... (Majas alfabetssånger)

Kul att ni gillar dom!

/Kram Malin

Anonym sa...

Se där ja! Så blev påsen till slut!

Kreativa människa! *Grön av avund*

Soffan.

Mia sa...

Jättebra idé! Så härligt med folk som kommer på egna saker :))