lördag 5 december 2009

Med bottenstart till bra kvadrat!

Morgonen startade som jag förtjänar efter att ha fastnat vid TV:n halva natten. Öm, mör och grinig vaknade jag av att lilla Lov puttat mina glasögon i golvet och sedan ställt sig på dom... Ja, mannen gick upp före mig med de små duvorna.
När jag insett att risporna om blivit inte satt mitt i syfältet utan höll sig i överkanterna gillade jag läget och klev upp. De där glasögonen sitter förövrigt mycket bättre nu, ingen har sagt något men jag undrar lite om de inte har lätt U-form...

Vi skulle egentligen besökt en julmarknad idag, men ingen var jättesugen på att kliva runt i regnrusket och både jag och Nemi har haft bättre dagar så vi valde att ta det lugnt. i har påbörjat byggandet av vår lilla pepparkaksby! Tidigare har de stora tjejerna fått roat sig med att dekorera en sida var på ett hus, men nu är det ju fler sessor som vill vara med. Med den insikten valde vi att göra små hus till var och en att själva få dekorera som man vill. Jag har också kastat ihop en dörrdekoration. Jag vet inte om jag gillar den än, men vi får se.

Bilder kommer när kameran återfunnits...

4 kommentarer:

Mamasnest sa...

Hoppas att ni kom iväg på marknaden idag! :-)

Tvärslå sa...

Spännande :) Låt oss se dekorationen.
Och pepparkakshuset !

Mia sa...

haha! lillan kanske har en framtida karriär som (alternativ-)optiker?!;)

malinmys sa...

Mamasnest - Japp! Idag kom vi iväg!

Tvärslå - Ha inga förväntningar... alls! Bilder kommer dock så snart jag hittat kameran...

Mia - Hahaha, hon har nog framtiden räddad! :o)