måndag 7 december 2009

Meningen?

Startade ännu en dag med dåligt humör och stress. Det vill sig inte enkelt att få iväg 4 trötta barn själv på morgonen.
Eller ja, alla är inte lika trötta! Lilla Lo till exempel. Hon vaknar som en sol i gryningen och när stressnivån är på topp här på morgonen har hon tröttnat på att ta det lugnt och gör massor av bus för att påkalla uppmärksamheten. I dag hittade hon ett glas vatten som hon tömde i systern säng och detta ca 3 minuter innan det var dax att åka.....
Nemi är inte heller så jättetrött. Hon sover lite längre men är mycket samarbetsvillig hela morgonen, till skillnad från den äldsta och den yngsta i barnaskaran. Hon har däremot inte bråttom. Någon mer som inte har bråttom är min tonåring! Jisses.... När hon äntligen kommit till medvetande sitter hon yrvaken i sängen i EVIGHETER. Lika lång evighet tillbringar hon i badrummet, vid frukostbordet och att knyta skorna ligger inte långt därefter. Tidsuppfattningen är ur funktion och hon är utan överdrift ALLTID sist ur huset... Mysan, hon är en klippa på morgonen. Hon hjälper till med de små, dukar fram frukost, klär sig utan bekymmer och är klart först.

När så alla barnen var på plats insåg jag att en tutte och snutte samt en cykel var kvarglömda hemma. Efter lite studier krokade jag på cykel på bilen tog snuttisarna och drog iväg. Lämnade dessa i tur och ordning och passade på att köra en kasse med lite saker till svågern som var i byn. När jag sedan skulle åka därifrån till universitetet på föreläsning startade inte BILJÄVELN!!!
Stendöd. Nada.

svågern råkar ju vara bilmekaniker och ha tillgång till grejjer så han fick fart på bilen till slut, men jag vågar inte åka till uni och riskera bli kvar där under kvällen!!

Trött nu..... Får plugga hemma istället.... morr....

1 kommentar:

Mamasnest sa...

*fnissar försiktigt* Man kan faktiskt leva sig in i era morgnar. Du får vara tacksam att ett par är lite samarbetsvilliga. ;-)
Tack för igår, du är bäst!