måndag 23 mars 2009

Höghuset var ett korthus...

Ja, säg den lycka som varar...

Dagen började med ett lyckorus som nu lagt sig ordentligt.
Ja, jag klarade uppkörningen och har nu körkort - HURRA!!! Dessvärre var min man på stormöte på jobbet och är varslad från och med idag.. Alltså arbestlös om 2 månader. Det ger en BETYDLIG inkomstsänkning, trygghetsförsäkringen på nya bilen gäller inte bla bla bla...

Självklart får det lösa sig, men det kommer bli tufft framöver... Viss sordi på stämningen kan man väl säga.

3 kommentarer:

Anonym sa...

FY FAAAN!! ett steg fram & TVÅ tillbaks!! varför är livet så?
ja, ni klarar er, de e klart. Men varför ska man alltid BARA klara sig... grrrrr nu blev jag lite aggressiv-på livet!
kramiz Maja

Anonym sa...

Mimmi says:
Nääääee... Hurra för körkortet och fy fan för Stefan. Eller nää.. det var inte så jag menade. Alltså..eh.. fy fabian för VARSLET!
Eftersom jag har kommit på att jag nog är en liten lönn-häxa - fast jag inte har begripit det själv förns nu (hoppas, hoppas, hoppas)- Så gnuggar jag mina händer blåser magiskt OCH... tro det eller ej, MEN jag tror baske mig att Stefan kommer att klara sig OCH det kommer till o med bli bättre! Hurra för Malin! Hurra för Stefan! Å hurra för MÄJ!
(i mitt inre ser jag ett ala Disney slut på detta inlägg - ett där alla slänger upp sina hattar i luften, fyrverkerier och "honom-ska-vi-ha!-Yippie!-feeling")
Kramar i massor till hela familjen.
P.s Hälsa My att det ser ut att ha varit ett fantastiskt party! Jag önskar verkligen att jag var liten och kunde gå på hennes fester.

Mamasnest sa...

Neeeeeej!!!!!!!!!!! Det får inte vara sant???
Usch vad trist för er! Kram i massor