torsdag 5 mars 2009

Inget är bara enkelt...

Nu står nya bilen på gården .... med sommardäck! Och ett hål i plasten fram... grrr...

Ja, det var så att det satt en ramp med extraljus på, men de var trasiga. Om de inte gick att laga kom vi överrens om att de skulle ta bort rampen när de fixade lite annat pyssel på bilen (olja, filter o dyl). Hmmm, när mannen kom in för att hämta bilen idag så var rampen borttagen men det var ett stort HÅL där den suttit! Ja, de fick beställa nytt till oss.
Vinterdäck ingick inte, men den vänlige bilskojjaren ringde över till däckgubben och fixade en bra deal på dubbade på fälg.
I dag när mannen skulle hämta däcken fanns inga sådana beställda till oss! Den vänlige skojjaren hade bara begärt prisuppgift och sen glömt/missat att beställa till oss... Enligt däckfirman... Självklart hävdar den vänlige skojjaren att han beställt däcken, men pratat med en ANNAN snubbe på... ja ni förstår... SÅ nu har vi fin bil som vi inte kan/får åka med!
Den vänlige skojjaren erbjöd oss dock en lånebil tills de fixat fram vinterdäcken - en SKODA FABIA!!! MMOOOAAAHHAAAHAAA!!! Vi är typ dubbelt så många i vår familj som får plats i den bilen!! Nu har den vänlige skojjaren iaf lovat att fixa däck tills i morgon, hur han nu ska fixa det med tanke på att det inte ens fanns några fälgar till vår bil inne...

Näe, nu ska jag fixa lite innan jag ska på skolresemöte. Jag har typ... ehhh.... JAG MÅSTE GÅ!

5 kommentarer:

Mamasnest sa...

Hm, var köpte ni bilen? Det låter som när vi köpte vår Saab för några år sedan. Precis sådant där inträffade hela tiden, och trots att det är en av stans största bilhandlare så kommer jag aldrig mer att köpa bil av dem.
Jag ser dock fram emot att få se skönheten!

maja sa...

hmmm, e de inte lustigt att du "GLÖMT" nämna för mig att ni bestämt er för bilen... ja, de e klart, vi pratar ju inte så ofta... bara typ 3-4ggr om dan!!

Tvärslå sa...

Låter som Kga lass dvs en cykelverkstad som inte ens kan fixa minsta lilla.
Otur som sjutton, hoppas det fixar sej i morgon.

maja sa...

Yo igen, hann inte skriva GRATTIS!! blev bortkastad från datorn, mannen ville ju se hockeyn,,, Så grattis till nyköpet :)

Mimmi sa...

Snäälllaaa... en bild på er allihop i SKODA FABIAN???....
hehehehe...