måndag 2 mars 2009

Märklig dag.. (regelbrott)

Var till smärtkliniken idag och fick svar på magnetröntgen. Jag vet inte om jag kanske borde låtit bli.... Det var inte precis upplyftande iaf. Min delförlamning och nervvärk beror inte på felstick trots allt. Jag har ett illa diskbråck som "tryckt sönder" nervroten, Jag har också 3 andra diskar i ländryggen som har alldeles för lite vätska och som alltså inte är i bra skick, två utav dem är buktande. Jag har fått remiss till ortopeden för att diskutera op.... Den något sånär positiva nyheten är alltså att iaf en disk fortfarande är bra och att jag tillhör de 10% av befolkningen vars ryggmärg slutar vid sista bröstkotan istället för vid första ländryggskotan! Inte nog med det, sista bröstkotans revben existerar knappt så man kan låtsas att jag har 6 ländryggskotor och DÅ har jag 2 bra diskar!!

Ps: regelbrottet är sjukdomsbabblet...

5 kommentarer:

Mamasnest sa...

Jag är ledsen. Det kommer att ordna sig ska du se, en operation kanske gör dig mycket bättre?!
Kram i massor!

Tvärslå sa...

Hängde inte med såvärst i det där, men kan det inte bli bättre efter operation ?
Isf är det väl isf positivt att de kan göra något åt det ?

Anonym sa...

I mina öron låter det som att det är positivt att de har hittat roten till det onda och att det går att göra något åt det. Om det berott på felsticket så hade det väl varit mer kroniskt, eller?
Hoppas att du inte behöver vänta så länge, så att du kan börja må bättre snart.
Tänker på dig.
Kram Sofia.

malinmys sa...

Tack goa goa ni!
Ja, det ger sig nog om hur det går och blir. Tyvärr är nervskadan bestående men ryggvärken KAN bli bättre OM de beslutar att operera..

Kram på er och tack för att ni finns! Insåg att det är svårt att gnälla för mycket på andra ställen, det här ventilerar med "distans" om ni förstår ;-) Vill ju inte bli alldeles blödig och eländig :-)

Tvärslå sa...

Gnäll på, det måste man iblan och sen blir det bättre.
Det är din blogg där gör du vad du vill.