tisdag 10 mars 2009

Huvudvärk, kladdkakemuffins och ångest!

Ja, de tre orden sammanfattar min förmiddag. Jag har just insett att jag skriver ett teoriprov om 2, jag repeterar, TVÅ dagar!! Har i stort sett INGEN studietid... självklart tar gubben barnen när han kommit hem, men de har läxor där endast jag är godkänd som aktiv kontrollant på flertalet, alla vill ha mat, någon behöver duscha, en annan är avundsjuk och vill ha ALL uppmärksamhet och sist och minst en VILD bebis som har ett tempo som är helt UNDERBART meeen som man knappt hinner med! Sen hjälper det ju inte till att vi bor 6 personer i 4 rum & kök...
Förmiddagarna går åt till vildbacillen och det måste de få gör känner jag. Hon får annars ingen "egentid" där någon ägnar sig åt bara henne. Den tiden är jätteviktig! Och inte ens om man skulle vilja så har man en chans att göra annat än MYCKET korta insatser i hemmet = absolut inga studier. Jo, hon sover middag, 2 gånger just nu till och med! En knapp timme åt gången.
Huvudvärken? Ja, den är intensiv i dag. Vet inte om det beror på att jag inte fick mitt morgonkaffe i tid. Hann helt enkelt inte med.
Vi bakade kladdkakemuffins att trösta oss med, jag och Lo. Det hjälpte lite.

Nu får ni inte tro att jag är missnöjd! Å nej! Jag har ett snudd på ett perfekt liv, på riktigt! Hade inte bytt ut någonting, förutom möjligtvis någon enstaka dysfunktionell kroppsdel då möjligtvis.

Gnäll, gnäll gnäll.... ;o)

3 kommentarer:

Mamasnest sa...

Varför känns det alltid som om du hinner med 3 ggr så mycket som mig på ett dygn??? ;-) Du fixar och donar och verkar alltid ha lika mycket tid över till alla barn, jag stressar för att ge dem en liten stund att klättra på sin trötta mamma.
Jag håller så klart tummarna så hårt jag kan på torsdag!

malinmys sa...

Mamasnest - Hahahaha! Du driver med mig, på riktigt! Skenet måste bedra! Tid är ett ord jag fortfarande inte förstår mig på! När jag tänker efter måste jag nog göra en liten efterforskning på det...
Nä, jag priorieterar märkligt. Så måste det vara! Sen blir jag ju aldrig klaaar med något! Jisses...
Tack för tummen på torsdag ;-)

Anonym sa...

Håller också en tumme för dig på torsdag! Och för mig, har min första tenta i hudens anatomi och fysiologi. Det finns med än en cell i det där organet kan jag lova.
Visst är det märkligt hur anpassningsbar man är och hur mycket man i perioder kan tyckas hinna med, trots att man inte själv anser att tiden finns? Och efteråt kan man titta tillbaka och tänka, herregud, jag fattar inte hur jag orkade! Du är toppen, jag betvivlar inte ett dugg att du inte skulle klara det här på torsdag! Spark i baken! Kram Sofia.