söndag 5 oktober 2008

Oj oj oj...

I går kväll/natt rockade som sagt jag o syrran fett! GUUUD så bra vi var!! Sen att dom ibland spelar fel på Guitar Hero, det kan ju inte vi hjälpa! faktiskt!
De muskelavslappnande dryckerna (läs alcohol) hjälpte också till lite. Vi blev ocksa en fena på att boxas, åka slalom och en del andra märkliga sporter.
Både jag och min kära syster kom upp i morse utan de allra flesta av smärtor vi sent i natt konstaterade att vi förmodligen skulle lida av.. Relativt rörliga satte vi alltså igång och kollade om vi FORTFARANDE rockade lika bra! Så klaaart vi gjorde. Så länge man håller sig på en nivå man relativt behärskar. Mao, vi nöjde oss med den så kallade EASY-nivån... För den här gången...

Mimmi, du var självklart mycket saknad och vi funderade flera gånger på hur vi skulle fylla din plats. Det gick inte så lysande... Ideérna kom inte ens.. DU FATTAS OSS!!!! Kom hem. NU!

Nu måste mina stackars händer och de övriga nyupptäckta muskelgrupperna få lite vila...

1 kommentar:

Tvärslå sa...

Det är synd att vi inte bor närmre för här var det barnledigt och .... livat värre ... - ett varningens ord : - Akta dej för krogen !